Top Ad unit 728 × 90

dizi
.

Kalbim Egede Kaldı Nerede Çekiliyor, Kalbim Egede Kaldı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Sıcakların bastırdığı şu günlerde yaz aylarında yayınlanacak diziler de bir bir görücüye çıkıyor. Bu dizilerde biri de Kanal D'de ekrana gelecek olan Kalbim Ege'de Kaldı dizisi. Gençlik dizisi olarak düşünülen dizinin başrollerinde Alper Saldıran ve Oya Unustası yer alıyor.

Dizinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.


Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncuları


Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin başrolünde yakışıklı oyuncu Alper Saldıran ve Oya Unustasırol alıyor. Alper Saldıran son olarak TRT'de yayınlanan Beni Böyle Sev dizisinde Zeynep Çamcı ile birlikte rol almıştı. Dizide ayrıca Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Emine Kürük, ve Serhat Özcan gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

Alper Saldıran - Mustafa
Oya Unustası - Zeliş
Eren Hacısalihoğlu - Yaman
Celile Toyon - Iraz Nene
Şerif Erol - Osman Gıpgıp
Aslı Omağ - Hatice Gıpgıp
Şebnem Doğruer - Emine 
Serhat Özcan - Ali Kürük
Süha Çağrıcı - Hakan
Nehir Akkoç - Meryem
Lemi Filozof - Cabbar
Neşem Akan - Halide
Yeliz Akkaya - Fatmanaz 
Selin İleri - Elifsu Kürük
Özge Sarıtaş - Naile
Leyla Göksün - Filiz
Onur Özaydın - Erdinç
Ceylin Yüksek - Gülüş
Yağız Yeşiltepe - Rıza 

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinin Konusu


Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin genel hikayesi şöyle: Iraz nine 45 yıl önce meydana gelen bir depremde anne ve babasız kalan Hatice ve Emine isimli iki kız çocuğunu evlat edinir. Kızları kardeş gibi büyütür ve uygun gördüğü erkeklerle evlendirir Hatice ile Emine çoluğa çocuğa karışır. Aradan yılar geçer. Emine ile Hatice'nin kocaları para yüzünde büyük kavga eder ve birbirlerine düşman kesilirler. Iraz nine aileleri barıştırmak için bir evlilik planı yapar. Emine'nin oğlu Mustafa ile Hatice'nin kızı Zeliş'i evlendirmektir. Aileleri bu evliliğe ikna etmek için de sahibi olduğu büyük mal varlığını Zeliş'le Mustafa'nın üzerine yapacağını söyler. Zeliş ile Mustafa başlarda bu evliliğe karşı çıkarlar. Ama ailelerinin zorlamaları ile kağıt üstünde kalacak bir evliliğe imza atarlar. Başlarda sürekli kavga eden Zeliş'le Mustafa gün geçtikçe birbirine alışacak ve zorla başlayan evlilik büyük bir aşka doğru ilerleyecek.
Kalbim Egede Kaldı Nerede Çekiliyor, Kalbim Egede Kaldı Dizisi Oyuncuları ve Konusu Reviewed by Unknown on 15:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Güncel Times © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.