Top Ad unit 728 × 90

dizi
.

Bu Tarz Benim Nur Bozar Kimdir - Oynadığı Diziler - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Nereli

BU TARZ BENİM NUR BOZAR

Show Tv Kanalı ekranlarında başlayan ve her gün yayın yapan Bu tarz benim programı izleyiciden büyük ilgi ve beğeni görüyor. 

Moda ikonu olan jürilerin yorumu ile izleyicide programdan bir şeyler öğrenmeye çalışırken programda yaşanan olaylarda izleyiciden büyük ilgi görüyor. 

Yarışmada yaşanan çarpıcı olaylar show tv izleyiciyisini ekranlara kilitlerken yarışmacılar arasında da gergin ve heyecanlı anlar yaşanmasına sebep oluyor. 

Güzelliği ve fiziği ile göz dolduran aynı zamanda dikkat çeken Nur Bozar yarışmacı arkadaşları tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. 

Yarışmacı arkadaşlarından büyük eleştiriler alan Nur Bozar bu tavrını korurken  hali ve davranışlarıyla efendiliği ile izleyiciden olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

NUR BOZAR KİMDİR?

1990 yılı İstanbul doğumlu olan Nur Bozar, 2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında basın güzeli olarak seçilmiştir. 

Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken Nur Bozar yarışmada arkadaşları tarafından ağır eleştirilere mağruz kalmasına rağmen tavrını bozmayıp halk tarafından çok sevildi beğenildi. 

Yarışmacıların üzerine gelmesi hakkında bir sürü yorum yapması Nur Bozar'ın halk tarafından madur yarışmacı olarak tanınmasını ve sevilmesini sağladı.

Nur Bozar 18 yaşındadır Babutsa'nın yanayım klibinde dansçı kız olarak oynadı.

Nur Bozar hakkında burada yapılan eleştiriler ve yorumlar onun daha iyi tanınmasını sağlayacaktır.


NUR BOZAR FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ





bu tarz benim nur bozar kimdir, nur bozar kimdir, nur bozar kaç yaşında, nur bozar nereli, nur bozar boyu, nur bozar kilosu, nur bozar biyografisi, nur bozar fotoğrafları, nur bozar resimleri, nur bozar oynadığı diziler, nur bozar hangi dizilerde oynadı, nur bozar, nur bozar giydiği elbiseler, nur bozar ayşegül doğan kavgası, nur bozar kime benziyor, nur bozar hangi ünlüye benziyor, nur bozar saçları, nur bozar 
Bu Tarz Benim Nur Bozar Kimdir - Oynadığı Diziler - Boyu - Biyografisi - Fotoğrafları - Nereli Reviewed by Unknown on 01:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Güncel Times © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.