Top Ad unit 728 × 90

dizi
.

Kocamın Ailesi Miray - Serenay Aktaş Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Serenay Aktaşdizi oyuncusu oluyor. 
Önceki günlerde çıkan haberlerde Serenay Aktaş'ın Fox TV'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi'nde rol alacağı konuşuluyordu. Serenay Aktaş instagram'dan paylaşıtğı fotoğrafla bu iddiaları doğrulamış oldu.

Kocamın Ailesi dizisinin oyuncularından Buse Arslan'la birlikte dizisinin sezon finalini izleyen Serenay Aktaş instagram'dan paylaştığı fotoğrafa "Hem iş, hem sıcak bir aile ortamı.... Kocamın Ailesi sezon finali izleniyor..." notunu düştü. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşıma yüzlerce de yorum yapıldı.

İşte Serenay Aktaş'ın Instagram'dan paylaştığı o fotoğraf:

Serenay Aktaş Kimdir?


1 Ekim 1993'de İstanbul'da dünyaya gelen Serenay Aktaş profesyonel olarak futbol oynuyor. Katıldığı Survivor yarışması ile dikkatleri üzerine çeken Serenay oyunculuk teklifleri almaya başladı. Futbolu bırakmadan gelen oyunculuk tekliflerini de değerlendiren Serenay Aktaş ilk olrak Arka Sıralar ve Kanıt gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Kaçak Gelinler dizilerinde başarı ile rol aldı. Figüran ve Çılgın Dersane filmlerinde rol alarak oyunculuk alanında kendini kanıtlamış olud. Survivor All Star'da da yarışan Serenay geçtiğimiz haftalarda elenerek adaya veda etmişti. Kocamın Ailesi dizisi ile yeniden oyunculuğa dönüş yaptı. Serenay Aktaş önümüzdeki sezon Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandıracak.
Kocamın Ailesi Miray - Serenay Aktaş Kimdir? Reviewed by Unknown on 15:37 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Güncel Times © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.