Top Ad unit 728 × 90

dizi
.

Beş Kardeş Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kanal D

Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kardeş değişik konusuyla izleyicileri ekrana kilitleyecek. Kadrosunda Serkan Keskin, Melisa Sözen, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Nihal Yalçın ve Ece Dizdar gibi bir çok sevilen ismi barındıranBeş Kardeş dizisi çok yakında başlıyor. Dizide anne ve babalarını depremde kaybettikten sonra birbirlerine sımsıkı sarılan 5 Kardeş'in hikayesi anlatılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturuyor. 

Beş Kardeş Dizisi Oyuncu Kadrosu


Beş Kardeş dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin ana karakteri Sait'i Leyla İle Mecnun dizisindeki İsmail Abi karakterini bir fenomene dönüştüren Serkan Keskincanlandırıyor. Sait'in kardeşlerini ise Osman SonantNadir SarıbacakFatih Artman veTansu Biçer canlandırıyor. Sait'in eski ve yeni aşklarını ise Melisa Sözen ve Nihal Yalçıncanlandırıyor. Dizide ayrıca Köksal Engür ve Ayşen Gruda gibi usta isimler de yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdığı karakterin isimleri şöyle:

Serkan Keskin - Sait
Melisa Sözen - Fahriye (Sait'in eski aşkı)
Nihal Yalçın - Canan (Sait'in evleneceği kız)
Osman Sonant - Orhan (Sait'in kardeşi)
Fatih Artman - Aziz (Sait'in kardeşi)
Nadir Sarıbacak - Nazım (Sait'in kardeşi)
Tansu Biçer - Turgut (Sait'in kardeşi)
Ece Dizdar - Şevval
Serdar Orçin - Kudret
Merve Ateş - Melike
Ayşen Gruda - Mukadder
Köksal Engür - Osman Amca

Beş Kardeş  Dizisi Hikayesi - Konusu


Anne ve babasını depremde kaybeden Sait kardeşlerini bir arada tutabilmek için büyük fedakarlıklara katlanmıştır. Sait'in bu fedakarlıkları kardeşleri bir arada tutmaya yetmiştir. Sait'e aşı bağlı olan kardeşler her başları sıkıştığında abilerini yanlarında bulmuşturlar. Kardeşlerinin artık kendi ayakları üzerinde durabileceğini düşünen Sait yeni bir yuva kurmak için mahalleden tanıdığı Canan'la evlenmeye karar verir. Ancak Sait'in bu kararına bütün kardeşleri karşı çıkar.Sait ise evlenmeye kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan bir gelişmeyle kafası karışır. Çünkü Sait'in gençlik aşkı Fahri'ye mahalleye geri dönmüştür. İki kadın arasında gidip gelen Sait bir yandan da başı beladan kurtulmayan kardeşlerinin peşinden koşar.

Etiketler: Beş Kardeş Dizisi, Beş Kardeş Oyunucu Kadrosu, Beş Kardeş Oyuncuları, Beş Kardeş Dizisi Konusu ve Hikayesi, Beş Kardeş Nerede Çekiliyor?, Beş Kardeş Ne Zaman Başlıyor?,Beş Kardeş Hangi Kanalda?, Beş Kardeş Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Beş Kardeş Kanal D, Beş Kardeş Serkan Keskin, Beş Kardeş Melisa Sözen, 
Beş Kardeş Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kanal D Reviewed by Unknown on 15:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Güncel Times © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.