Top Ad unit 728 × 90

dizi
.

Şeref Meselesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kanal d

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Şeref Meselesi yeni bölümleri ile her pazar 20:00'de ekrana geliyor. Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi genç oyuncuların yer aldığı Şeref Meselesi dizisinde ayıca Tilbe Saran, Taner Turan, Kağan Uluca, Hakan Salınmış ve Şebnem Doğruer gibi deneyimli isimler de rol alıyor. Şeref Meselesi pazar akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri.

Şeref Meselesi Dizisi Oyuncu Kadrosu - Gerçek İsimleri


Kerem Bürsin - Yiğit
Yasemin Allen - Sibel
Şükran Ovalı - Derya
Burcu Biricik - Kübra
Şükrü Özyıldız - Emir
Alma Terziç - Gül
Sezin Bozacı - Neriman
Hakan Salınmış - Hakkı
Şebnem Doğruer - Fatma
Ahmet Dizdaroğlu - Ayhan
Tilbe Saran - Zeliha
Taner Turan - Sadullah
Uğur Uzunel - Selim
Baki Çiftçi - Ender
Kağan Uluca - Nihat

Şeref Meselesi Dizisi Hikayesi ve Konusu


Ayvalık'ta yaşayan Kılıç ailesi oğulları Emir'in İstanbul'da staja başlayacak olmasından dolayı hep birlikte İstanbul'a taşınırlar. Ayvalık'taki herşeylerini satan aile İstanbul'da bir dükkan açmaya karar verir. Borç alarak açtıkları dükkan ilk gün soyulunca beş parasız kalırlar. Bu durumdan dolayı kocası Hasan'ı suçlayan Zeliha denediğini bırakmaz. Zeliha'nın söylediklerini kaldıramayan Hasan boş dükkandan kendini asar. Emir'le Yiğit dükkanın soyulmasında babasının borç aldığı Sadullah'ın parmağı olduğunu düşünerek intikam almaya yemin ederler. Ancak Emir'le Yiğit'in farklı intikam planları vardır. Emir hukuk yolu ile hesap sormayı planlarken Yiğit intikamını kendi yöntemleriyle alamaya kararlıdır. Öte yandan yeni hayatlarında yeni aşklara da kapılan iki kardeş aynı kıza aşık olurlar.

  Etiketler: Şeref Meselesi  Dizisi, Şeref Meselesi Oyunucu Kadrosu, Şeref Meselesi Oyuncuları, Şeref Meselesi Dizisi Konusu ve Hikayesi, Şeref Meselesi Nerede Çekiliyor?, Şeref Meselesi Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Şeref Meselesi Kanal D, Şeref Meselesi Yasemin Allen, Şeref Meselesi  Kerem Bürsin, Şeref Meselesinin Oyuncuları, 
Şeref Meselesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kanal d Reviewed by Unknown on 15:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Güncel Times © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.